Opleiding Professional Organizer

Praktische info

Schrijf je in

cursus Professional Organizer professional organizer, organiseren, organisatie, cursus, opleiding, avondschool, groepslessen, workshop, opruimen, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs opleiding opruimcoach

cursus Professional Organizer opleiding professional organizer

Word professional organizer in 8 weken

Heb je een passie voor orde en een talent voor organisatie? Dankzij de opleiding Professional Organizer zorg je ervoor dat jouw klanten de hulp en structuur krijgen die ze verdienen.

Als opruimcoach schep je orde in de chaos. Je helpt jouw klanten met het opruimen, klasseren en organiseren van hun persoonlijke of werkomgeving. In de cursus Professional Organizer starten we met de impact en oorzaken van wanorde, waarna we leren hoe we zulke situatie kunnen vermijden of omkeren. Wat bewaar je en wat niet? Hoe leg je een opruimdossier aan? Hoe creëer je efficiënte opruimgewoontes? In acht weken leer jij jouw klanten ordenen als geen ander – zowel op administratief als op huishoudkundig vlak.

In de opleiding voorzien we ruimte voor coaching en communicatie. Als Professional Organizer kom je veel in contact met je klanten. Leer hoe je omgaat met opruimsmoezen en hoe je mensen aanstuurt tot gedragsverandering. Na afloop van de opleiding ben je een volwaardig Professional Organizer en kan je verdere stappen nemen om je eigen coachpraktijk op te zetten. Droom je van een job als zelfstandige opruimcoach? Dan is deze cursus voor jou weggelegd!

Beroep met toekomst

De opleiding Professional Organizer aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als professional organizer. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig professional organizer, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding opruimcoach!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding opruimcoach is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma professional organizer binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Professional Organizer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Je zal een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Professional Organizer 20/11/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Professional Organizer 14/01/2018 Hasselt 14u00 – 17u00
Professional Organizer 25/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Professional Organizer 01/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Professional Organizer 08/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Professional Organizer 20/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Professional Organizer 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Professional Organizer 16/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 378.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 37.8 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 340.2 euro.

avondschool opruimcoach cursus professional organizer opleiding Coaching en consulting
Erkenningen opruimcoach

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!