Cursus NLP

Praktische info

Schrijf je in

cursus NLP NLP, neurolinguïstisch programmeren, groepsles, coachingtechnieken, communicatieverbetering, avondlessen, centrum voor avondonderwijs opleiding neurolinguïstisch programmeren

cursus NLP opleiding Expert in neurolinguïstisch programmeren Communicatie en marketing Psychologie en therapie

Erkende opleiding NLP

Ben je op zoek naar een manier om je communicatievaardigheden bij te schaven? Benieuwd hoe je jezelf zowel professioneel als persoonlijk kan ontwikkelen? Wil je starten als erkend NLP-Coach? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

NLP of neurolinguïstisch programmeren is een methodiek voor communicatie, coaching en zelfontwikkeling. Het omvat een reeks uitgangspunten en technieken die je in staat stellen om jezelf en anderen beter te begrijpen. Leer hoe submodaliteiten jouw ervaringen beïnvloeden, bepaal de intensiteit van je beleving door middel van associatie of dissociatie en ontdek hoe je een ervaring verankert. Optimaliseer je communicatietechnieken met behulp van NLP: stel de juist vragen dankzij het Metamodel en leer alles over het gebruik van metaforen en lichaamstaal in je communicatie.

De grondleggers van NLP ontleenden hun theorie aan denkmodellen van succesvolle mensen, met als doel deze modellen over te dragen op anderen. Ervaren mensen beschikken over verworven vaardigheden, waar ze zich vaak niet bewust van zijn. NLP-beoefenaars brengen deze vermogens in kaart en nemen ze vervolgens over. Dankzij de cursus NLP kan ook jij op een snelle en efficiënte manier de nodige vaardigheden bekomen om een succesvolle carrière uit te bouwen. Ben je actief als manager of heb je ambitie om deze functie uit te oefenen? Kies dan zeker voor de opleiding tot NLP-Coach: neurolinguïstisch programmeren is namelijk een uitstekende manier om je management skills te optimaliseren!

Beroep met toekomst

De opleiding NLP aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als NLP-Coach. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig NLP-Coach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding NLP!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk je officiële diploma NLP-Coach programmeren binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 6 lessen van 3 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding NLP wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
NLP 05/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
NLP 16/04/2018 Leuven 18u30 – 21u30
NLP 20/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
NLP 12/06/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 349.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 34.9 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 314.1 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool neurolinguïstisch programmeren cursus Expert in neurolinguïstisch programmeren opleiding Coaching en consulting Communicatie en marketing Psychologie en therapie
Erkenningen neurolinguïstisch programmeren

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Vormgever

De basis van een goed grafisch design

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Houd je ervan om dingen te ontwerpen? Een design is een manier om …

Page 1 of 2512345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!