Opleiding Nagelstyling (Gelnagels)

avondonderwijs nagelstyliste groepslessen nagelstyling, gelnagels volwassenenonderwijs nagelstyliste avondschool nagelstyliste

Praktische info

Schrijf je in

cursus nagelstyliste nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, acrylnagels, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding nagelstyling, gelnagels

cursus nagelstyliste opleiding nagelstyliste Welzijn en personenzorg

Word erkend Nagelstylist

Zou je graag willen leren hoe je zelf gelnagels kan plaatsen? Wil je starten als erkend Nagelstylist in hoofd- of bijberoep? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Tijdens intensieve groepslessen van 10 weken leer je alles over het plaatsen, bijwerken en verwijderen van gelnagels. Deze opleiding is de ideale basis voor wie een carrière als professioneel Nagelstylist (als werknemer of met je eigen zaak) ambieert. Ook voor wie ’s avonds of in het weekend een centje wil bijverdienen door in bijberoep nagelverzorging aan te bieden, is deze opleiding zeker aan te raden. Zoals elke zelfstandige heb je dan ook nog wel een getuigschrift bedrijfsbeheer nodig.

Beroep met toekomst

De opleiding Gelnagels aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als nagelstyliste. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Nageltylist, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding Gelnagels is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je volgt in totaal 10 lessen van 4 uren, waarna je jouw erkende diploma behaalt. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding nagelstyliste wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gelnagels 20/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Gelnagels 24/03/2018 Gent 10u00 – 14u00
Gelnagels 27/03/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Gelnagels 15/04/2018 Hasselt 14u00 – 18u00
Gelnagels 17/04/2018 Brugge 18u00 – 22u00
Gelnagels 22/04/2018 Brussel 10u00 – 14u00
Gelnagels 05/05/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Gelnagels 08/05/2018 Gent 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 565.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 56.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 508.5 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool nagelstyling, gelnagels cursus nagelstyliste opleiding Beauty en wellness Welzijn en personenzorg
Erkenningen nagelstyling, gelnagels

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Opticien Optieker Opleiding Avondonderwijs

Onze opleiding Opticien opent je ogen!

Droom je ervan om te starten als zelfstandig Opticien? Dan ben je bij het Centrum Voor Avondonderwijs aan het juiste …

Page 1 of 2512345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!