Opleiding Muziekproducer

Praktische info

Schrijf je in

cursus muziekproducer muziekproducer, muziekproducent, muziekgenre, compositie, conservatorium, componist, songwriter, sound design, producer, muzieklabel, platenlabel, muziekproductie, muziekstudio, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding muziekproductie

cursus muziekproducer opleiding Muziekproducent Evenementen en plechtigheden Media en fotografie

Word Muziekproducent in 12 weken

Heb je een piekfijn muzikaal gehoor en voel je je als een vis in het water in een studio? Ben je creatief met songteksten en niet vies van een beetje mixwerk? Dompel jezelf dan onder in de wereld van muziek en buit je troeven uit met deze opleiding tot muziekproducer.

De muziekwereld is verleidelijk en met deze opleiding lonkt ze om de hoek. Naast een gezonde dosis muziekkennis kan je bij deze opleiding ook terecht voor andere uitdagingen, zoals het schrijven van songteksten en de muziekproductie zelf. Je leert de basisprincipes van akoestiek en ook mixen kent geen geheimen meer voor jou. De cursus bestaat uit een uitgebreid theoretisch kader dat wordt ondersteund door een praktijkgerichte aanpak tijdens de groepslessen.

Wanneer je deze opleiding afrondt, ben je klaar om als zelfstandig muziekproducer aan de slag te gaan. Als meester in je vak ben je in staat om diverse muzikale projecten voor jezelf en anderen uit te rollen.

Beroep met toekomst

De opleiding muziekproductie aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Muziekproducent. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Muziekproducent, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding muziekproductie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding muziekproductie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Muziekproducent binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding muziekproducer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Gedurende deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het diploma via de post thuis gestuurd. Wanneer je ook over een diploma bedrijfsbeheer beschikt, kan je aan de slag als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep. Ook voor wie in dienstverband werkt, is dit een mooie aanvulling van je kennis en ervaring.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Muziekproducer 27/03/2018 Antwerpen 19u00 – 22u00
Muziekproducer 17/04/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 660.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 66 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 594 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool muziekproductie cursus Muziekproducent opleiding Hobby en vrije tijd Evenementen en plechtigheden Media en fotografie
Erkenningen muziekproductie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Page 1 of 2512345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!