Opleiding Modeondernemer

Deze opleiding wordt niet meer georganiseerd. Klik hier om het volledige opleidingsaanbod te bekijken.

Praktische info

Schrijf je in

cursus modeondernemer leer ondernemen in de mode, modeondernemer, leren ondernemen, cursus modeondernemer, opleiding modeondernemer, ondernemen, fashion, bedrijf fashion opleiding modeondernemer

cursus modeondernemer opleiding Modeondernemer Verkoop en aankoop Style en fashion

Word Modeondernemer in 8 weken

Je bent een ondernemend talent en je bent steeds op de hoogte van de laatste modetrends? Dan is een opleiding tot modeondernemer voor jou weggelegd. Leer in een reeks groepslessen hoe de fashion industry in elkaar zit en wat je nodig hebt om als modeondernemer aan de slag te kunnen gaan.

Om als modeondernemer te starten is het belangrijk om de branche volledig te begrijpen. Je zal immers jouw plaatsje in deze gegeerde industrie moeten bemachtigen. In deze opleiding scherpen we je marktinzicht aan en leer je alle spelers uit de mode-industrie inschatten. Je leert contacten leggen met ontwerpers en textiel- en kledingproducenten, en ontdekt hoe je je diversifieert ten opzichte van de internationale modeketens. Omdat je ook veel in contact zal komen met je klanten, wijden we hier heel wat aandacht aan. Als mode-ondernemer is het dan ook belangrijk om steeds op de waarden en wensen van de consument in te springen.

Uiteraard scherpen we ook je ondernemingskennis aan, zodat je helemaal klaar bent om te starten als modeondernemer. De mode-industrie is een snel evoluerende branche; we kijken dan ook naar de toekomst: hoe zal de markt verder evolueren en wat gebeurt er met de toenemende globalisering van de kledingindustrie? Je leert het allemaal in de opleiding Modeondernemer. Schrijf je dus snel in!

Beroep met toekomst

De opleiding modeondernemer aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Modeondernemer. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Modeondernemer, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding modeondernemer!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding modeondernemer is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Modeondernemer binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding modeondernemer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 356.4 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool modeondernemer cursus Modeondernemer opleiding Management en financiën Verkoop en aankoop Style en fashion
Erkenningen modeondernemer

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!