Opleiding Marketing

Praktische info

Schrijf je in

cursus Marketing marketing, marketeer, marketing manager, marketingstrategie, marktonderzoek, marketingmix, doelgroep, marketingcommunicatie, prijs, product, plaats, promotie, verkoop, marketingplan, prijszetting, swot anaylse, internetmarketing, groepslessen, thuisstudie opleiding Marketing

Professionele opleiding Marketing

Wil je graag een professionele opleiding Marketing volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je Marketing-vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn de groepslessen van het Centrum Voor Avondonderwijs exact waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk (je hebt geen voorkennis nodig) en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Zowel werknemers die graag zouden doorgroeien of hun carrière willen omgooien als ondernemers die hun omzet willen verhogen zijn van harte welkom!

Er zijn meerdere cursussen Marketing per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 12 intensieve lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van het Centrum Voor Avondonderwijs ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Marketing 14/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Marketing 06/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Marketing 20/03/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen Marketing

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Vormgever

De basis van een goed grafisch design

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Houd je ervan om dingen te ontwerpen? Een design is een manier om …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!