Opleiding Kindercoach

Praktische info

Schrijf je in

cursus Kindercoach kindercoach, kinderen coachen, kindercoaching, kindertherapie, kinderen, pedagogie, kinderpsychologie, jeugd, psychologie, kinder coach, opleiding, cursus, leren, diplmoa opleiding Kindercoach

Professionele opleiding Kindercoach

Wil je graag een professionele opleiding Kindercoach volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan deze opleiding exact waar jij naar op zoek bent!

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen voorkennis nodig. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of kan starten als zelfstandig Kindercoach (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).


Je kan deze opleiding ook in thuisstudie (met online coaching van een vakdocent) volgen.

Leer kinderen sterk in hun schoenen te staan!

Kinderen moeten tegenwoordig aan heel wat verwachtingen voldoen. Ze kunnen dan vaak ook professionele begeleiding gebruiken om sterk in hun schoenen te staan, bijvoorbeeld van een Kindercoach. Als Kindercoach kan jij de nieuwe generatie helpen om gelukkig en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan!

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van het Centrum Voor Avondonderwijs ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kindercoach 25/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Kindercoach 15/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Kindercoach 19/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Kindercoach 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Kindercoach 20/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Kindercoach 28/03/2018 Aalst 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen Kindercoach

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 1712345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!