Opleiding Immocoach

avondonderwijs medewerker vastgoedkantoor groepslessen vastgoedmedewerker volwassenenonderwijs medewerker vastgoedkantoor avondschool medewerker vastgoedkantoor

Deze opleiding is niet meer beschikbaar. Je kan het beschikbare opleidingsaanbod terug vinden op deze pagina.

GALLVAS

Praktische info

Schrijf je in

cursus medewerker vastgoedkantoor administratief vastgoedbediende, bediende vastgoedsector, makelaar, immo, vastgoedsector, onroerende geoderen,  groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding vastgoedmedewerker

cursus medewerker vastgoedkantoor opleiding medewerker vastgoedkantoor Administratie en onthaal Verkoop en aankoop

gelukkig koppel, nieuw huis, vastgoed, immobiliën, immocoach, administrtaief vastgoedbediende

Word medewerker vastgoedkantoor in GALLVAS weken

Heb je een piekfijn oog voor immobiliën en wil je jezelf ontplooien tot een echte vastgoedkenner? Dan is de opleiding immocoach echt iets voor jou! De cursus bezorgt je een brede waaier van vastgoedkennis die je na je opleiding kan omzetten in de praktijk. Als vastgoedexpert zoek je de perfecte stek voor je klanten en begeleid je hen doorheen de verschillende fases van de aankoop/huur.

Als immocoach ben je van alle markten thuis; van huisdecoratie tot marketingplannen, jij hebt het allemaal in je! De veelzijdigheid van deze opleiding wordt gereflecteerd in de modules die je doorloopt. Naast inzichtelijke, administratieve vraagstukken in de eerste module, kan je je creativiteit de vrije loop laten tijdens de module vastgoedstyling. Ook is er plaats voor algemenere kennis zoals marketing en accountmanagement. Eén ding is zeker: vastgoed kent geen geheimen meer voor je.

De intense combinatie van theoretische kennis en praktijkgerichte opdrachten is de grootste troef van deze opleiding. Na deze intensieve kennismaking met de vastgoedwereld kan je zelf de stoute schoenen aantrekken en je kans wagen als medewerker in een vastgoedbureau. Wie wil werken als zelfstandig vastgoedmakelaar moet rekening houden met de regelgeving i.v.m het beroep van erkend vastgoedmakelaar.

Beroep met toekomst

De opleiding Immocoach aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt tal van mogelijkheden voor een succesvolle carrière in de immobiliën. Voor een eerste kennismaking met de vastgoedsector volg je de module administratief vastgoedbediende. Dit biedt een uitstekende inleiding op de huizenmarkt en vormt de basis voor je verdere kennis. Als immocoach moet je immers bekend zijn met alle begrippen die gebruikt worden en de administratieve werking van een vastgoedkantoor.

Vervolgens ga je verder met de module accountmanager waarin je alles leert over een goede klantrelatie, de presentatie van het vastgoed bij een bezoek en het onderhouden van een goed contact met potentiële kopers.

In de derde module vastgoedstyling staat het interieur van een woning centraal; je zorgt voor lichtinval in de ruimtes en je kiest het kleurenpalet en de stijl van de woning. Dit kan nodig zijn voor een homestaging of je kan met deze kennis ook aan de slag te gaan als interieurstylist. Deze module is hoe dan ook een uitstekende aanvulling op jouw expertise in de vastgoedsector.

In de laatste module marketing ga je dieper in op vastgoed als product en onderdeel van een markt. Je leert verschillende technieken om het product aantrekkelijk te presenteren. Als immocoach zie je het potentieel van elk vastgoed en het is juist die diversiteit van het aanbod dat het zo spannend maakt.

Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Immocoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Wie wil werken als zelfstandig vastgoedmakelaar moet rekening houden met de regelgeving i.v.m het beroep van erkend vastgoedmakelaar. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding tot vastgoedexpert!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Je volgt in totaal GALLVAS lessen van GALLVAS uren en je behaalt jouw officiële diploma Immocoach binnen één schooljaar. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding vastgoedexpert wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Je krijgt les van een ervaren docent die graag zijn of haar opgedane kennis met je zal delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Op het einde van elke module leg je een theoretisch examen af dat bestaat uit een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen. Daarnaast zal je ook permanent geëvalueerd worden. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Met dit diploma kan je aan de slag als werknemer. Wie wil werken als zelfstandig vastgoedmakelaar moet rekening houden met de regelgeving i.v.m het beroep van erkend vastgoedmakelaar.

GALLVAS

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit GALLVAS lessen

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van de cursus!

Administratief vastgoedbediende

Accountmanager

Vastgoedstylist

Marketing

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

GALLVAS

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts GALLVAS euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

{GALLVAS_early_bird_percent}% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van {GALLVAS_early_bird_percent} procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van {GALLVAS_early_bird_amount} euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts {GALLVAS_early_bird_course_price} euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool vastgoedmedewerker cursus medewerker vastgoedkantoor opleiding Interieur en vastgoed Administratie en onthaal Verkoop en aankoop
Erkenningen vastgoedmedewerker

GALLVAS

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!