Opleiding Gezondheidscoach

Praktische info

Schrijf je in

cursus Gezondheidscoach gezondheidscoach, gezonde levensstijl, voeding, lichaamsbeweging, mentaal evenwicht, voedingspatroon, kruide, reflexologie, massage, gezondheidscoach, kuurhuis, gezondheidscentrum, natuurvoeding, massagetechnieken, gezondheidsleer, aromatherapie, bachbloe opleiding Health Coach

Professionele opleiding Gezondheidscoach

Heb je interesse in complementaire en natuurlijke behandelwijzen? Wil je cliënten door middel van een individueel coachingstraject begeleiden naar gezondere leef- en eetgewoonten en hen helpen zich beter in hun vel te voelen, meer energie te hebben en hun leven meer in balans te brengen? Dan is de modulaire opleiding Gezondheidscoach jou op het lijf geschreven!

Behaal je erkende diploma

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere lessenreeksen Gezondheidscoach per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 37 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Het opleidingstraject bestaat uit 5 Modules:

MODULE 1: BACHBLOESEMTHERAPIE

MODULE 2: NATUURVOEDING

MODULE 3: KRUIDENLEER (HERBORIST)

MODULE 4: MINDFULNESS

MODULE 5: VOETREFLEXOLOGIE

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Laagste lesgeld – Termijnbetaling mogelijk

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gezondheidscoach 09/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Gezondheidscoach 15/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Gezondheidscoach 25/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Gezondheidscoach 21/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen Health Coach

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!