Cursus Frans Opfrissing/Gevorderden (Niveau A2 – B1)

Praktische info

Schrijf je in

cursus Frans voor Gevorderden frans gevorderden, Frankrijk, champagnestreek, Parijs, Provence, chambre d’hôtes, gites, Wallonië, taal, taalopleiding, communicatie, taalcursus, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling,  schriftelijk, uitspraak, groepsles opleiding Frans voor Gevorderden

Verbeter je Frans op 15 lessen

Wil je graag een praktijkgerichte opfrissingscursus Frans volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn deze groepslessen exact waar jij naar op zoek bent.

Heel wat mensen die in het secundair onderwijs Frans hebben gekregen en het daarna veel minder gebruikt hebben, hebben het gevoel dat hun kennis van het Frans door de jaren heen sterk verminderd is.

Je kan nog wel een gesprek voeren met een Franstalige, maar je merkt dat je vaak hapert, moet nadenken over bepaalde zinsconstructies of specifieke woorden vergeten bent. Als je gaat solliciteren voor een job waar kennis van het Frans noodzakelijk is, voel je dat je niveau niet meer hoog genoeg is om écht te kunnen scoren.

Til je niveau weer naar omhoog!

Ben jij ook zo iemand die wel kennis heeft van het Frans, maar dringend nood heeft aan een grondige opfrissing? Dan is deze opleiding perfect om je niveau weer naar omhoog te tillen!

Je volgt in totaal 15 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je bovendien een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en kan je weer veel beter Frans spreken, lezen én schrijven. Het behaalde niveau is gelijk aan het niveau A2-B1 van het Europese Referentiekader voor Frans.

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Frans Opfrissing – Gevorderden 26/10/2017 Gent 18u30 – 21u30
Frans Opfrissing – Gevorderden 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen Frans voor Gevorderden

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 1712345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!