Cursus Familiecoaching

avondonderwijs familiecoaching groepslessen familietherapie volwassenenonderwijs familiecoaching avondschool familiecoaching

Praktische info

Schrijf je in

cursus familiecoaching familietherapeut, familie ervaringsdeskundige, echtscheiding, familie drama, co-ouderschap, gezinsproblematiek, gezinstherapie, gezinstherapeut, gezinsleden, verbondenheid, familieverdriet, communicatieproblemen, psychische problemen, opstelling, rebalanc opleiding familietherapie

cursus familiecoaching opleiding familiecoach Psychologie en therapie 0

Leer alles over familiecoaching

In de beste families komen wel eens problemen voor. Dat is normaal. Het komt er op aan om op zulke momenten juist te handelen en correct om te gaan met de situatie. Een aanvaring tussen familieleden kan een goede aanleiding zijn om onderliggende ergernissen op te lossen. Slechts één sleutelwoord is dan belangrijk: praten.

En dat is net waarop gefocust wordt tijdens de workshop familiecoaching – praten. Je leert hoe je dergelijke familiale gesprekken moet aanpakken. Zo kan je na deze cursus families gaan coachen om beter met elkaar te gaan samenleven.

Beroep met toekomst

De opleiding familietherapie aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als familiecoach. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende certificaat. Je kan ook starten als zelfstandig familiecoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding familietherapie!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Om deze opleiding te volgen heb je minstens het diploma Life Coach nodig. In deze intensieve workshop van 2 lesdagen, wordt ervan uitgegaan dat je de voorkennis bezit die in de cursus Life Coach aan bod komt. Daarnaast is de opleiding familietherapie ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële deelnemeattest familiecoach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 2 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding familiecoaching wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de les. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Op het einde van de opleiding krijg je een deelnameattest. Dit certificaat is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer. Als je verkiest om als zelfstandige in hoofd- of bijberoep te starten, moet je daarnaast ook in het bezit zijn van het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 132.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13.2 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 118.8 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool familietherapie cursus familiecoach opleiding Coaching en consulting Psychologie en therapie 0
Erkenningen familietherapie

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject allround coaching expert?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!