Opleiding Communicatieverantwoordelijke

Praktische info

Schrijf je in

cursus communicatieverantwoordelijke opleiding communicatiemanager 0 0

Professionele opleiding Communicatiemanagement

Heb jij een passie voor (digitale) communicatie, taal, reclame en public relations? Ben je op zoek naar een creatieve en afwisselende job, waarbij je met verschillende domeinen in aanraking komt en fungeert als dé stem van je organisatie? Dan is de opleiding Communicatieverantwoordelijke exact waar jij naar op zoek bent!

Tijdens deze praktijkgerichte lessenreeks leer je alles wat je nodig hebt om het te maken in de uitdagende communicatiewereld. Van het opmaken van een strategisch communicatieplan- en budget tot contacten met diverse stakeholders: jij hebt dé skills om het op een bekwame manier tot een goed einde te brengen.

Voor iedereen toegankelijk

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk die een carrière ambieert als Communicatiemanager of al in de sector werkt en zijn kennis wilt opfrissen/uitbreiden. De lessen worden gegeven door professionals uit de communicatiesector en is erg praktijkgericht. Dit wilt zeggen dat er enkel topics aan bod komen die je daadwerkelijk tijdens je job gaat gebruiken en geen onnodige theorie, papers etc… We stomen je op 12 lessen van 3 uur klaar om alle tools in handen te hebben om professioneel aan de slag te gaan!

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Wat kan ik verwachten tijdens de opleiding?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Communicatieverantwoordelijke wordt voor kleine groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen. Je krijgt les van een ervaren docent die zijn kennis en ervaring graag met je zal delen, zodat je na afloop op de hoogte zal zijn van de nieuwste technieken en trends.

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Communicatieverantwoordelijke 27/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Communicatieverantwoordelijke 15/03/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 534.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 53.4 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 480.6 euro.

Erkenningen communicatiemanager

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Grafisch Vormgever

De basis van een goed grafisch design

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Houd je ervan om dingen te ontwerpen? Een design is een manier om …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!