Opleiding Bedrijfscoach

Praktische info

Schrijf je in

cursus Bedrijfscoach bedrijfscoach, coaching bedrijven, bedrijfscoaching, coaching, business coaching, bedrijven coachen, ondernemingen coachen opleiding Bedrijfscoach

Professionele opleiding Bedrijfscoach

Wil je graag een professionele opleiding Bedrijfscoach volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn de groepslessen Bedrijfscoach van het Centrum Voor Avondonderwijs exact waar jij naar op zoek bent!

Deze opleiding heeft als doel om jou alle technieken en methodes van de Bedrijfscoaching bij te brengen, zodat je als Bedrijfscoach zelf medewerkers kan coachen en/of leidinggevenden kan ondersteunen in het coachen en laten groeien van mensen. Daarnaast leer je een aantal principes binnen Human Resources, zodat je ook daar als Bedrijfscoach ook kan bieden aan bedrijven.

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Bedrijfscoach per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van het Centrum Voor Avondonderwijs ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Bedrijfscoach 04/10/2017 Aalst 18u30 – 21u30
Bedrijfscoach 05/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
Bedrijfscoach 10/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Bedrijfscoach 18/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen Bedrijfscoach
Erkenningen Bedrijfscoach

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Avondonderwijs Groepslessen Bedrijfsbeheer

Docent in de Kijker: Marc De Wachter

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW staat bekend om zijn professionele en praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn dan ook stuk voor …

Shutterstock 93711307

Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Page 1 of 1612345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!