Opleiding Basis Management

Praktische info

Schrijf je in

cursus basis management basis management, managementtechnieken, Leiding geven, managen, coachen, motiveren, delegeren, manager, management skills, communicatietechnieken, timemanagement, managementfunctie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding managementstechnieken

Professionele opleiding Basis Management

Wil je graag weten hoe je een onderneming of een team professioneel kan managen? Ambieer je een carrière in een leidinggevende functie? Wil je leren hoe je je werknemers motiveert en coacht? Wil je samen met jouw team de top bereiken? Dan is deze opleiding Basis Management echt iets voor jou!

Correct en succesvol managen is een boeiende en uitdagende opdracht. Tijdens deze praktijkgerichte lessenreeks leer je onder andere hoe je professioneel samenwerkt met collega’s, taken delegeert, conflicten oplost, duidelijk communiceert en op een eerlijke manier feedback geeft.

Voor iedereen toegankelijk

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie vol ambitie zit en wil doorgroeien als leidinggevende. Ook als je een eigen zaak hebt en beter wilt leren managen, is deze lessenreeks een perfecte kans om bij te leren. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.

Je behaalt je diploma op 12 lessen van 3 uur.

Wat is de cursusinhoud?

Hoe verlopen de lessen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Basis Management wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met management. Je docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen.

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor beide onderdelen, krijg je het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, dien je ook te beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Basis Management 23/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Basis Management 19/02/2018 Roeselare 18u30 – 21u30
Basis Management 12/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Basis Management 14/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Basis Management 20/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Basis Management 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 485.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 48.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 436.5 euro.

Erkenningen managementstechnieken

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 2012345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!