Opleiding Bachbloesemtherapie

Praktische info

Schrijf je in

cursus bachbloesemtherapeut bachbloesemtherapie, bachbloesemtherapeut, plantenextracten, bachbloesems, bloesems, alternatieve geneeskunde, alternatieve behandeling, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding bachbloesemtherapie

Erkend opleiding Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie is een natuurlijke geneeswijze die aan het begin van deze eeuw ontwikkeld is door Dr. Edward Bach. Hij ontdekte aanvullende therapieën die je zelf zonder risico’s kan toepassen om het lichaam weer in balans te brengen. Deze complementaire geneeswijze maakt gebruik van bloesemessenties die je zelf samenstelt uit bloesems. Deze bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. De bloesemessenties werken in op de ‘gemoedsgesteldheid’ van de te behandelen persoon.

Praktijkgerichte lessenreeks

Je leert tijdens deze opleiding hoe je de bloesems het best kan gebruiken. De juiste hoeveelheden en verhoudingen in combinatie met de juiste bloesems zijn essentieel voor het slagen van de therapie. Je leert meer over de energiewaarde van de bloesems en het synergetisch effect ervan.

Je krijgt onder de knie hoe je kan bepalen welke bloesem het best past bij een bepaalde emotionele en energetische toestand. Er wordt ook tijd besteed aan het werken met Bachbloesemremedies bij kinderen.

Na afloop heb je alle technieken onder de knie om jezelf en anderen met Bachbloesems op weg te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven!

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Voor iedereen toegankelijk

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die op een correcte manier met Bachbloesems wil leren omgaan. Je behaalt je erkende diploma op 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Bachbloesemtherapie wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Als je geslaagd bent, ontvang je het diploma waarmee je aan de slag kan als erkend Bachbloesemtherapeut.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Bachbloesemtherapie 09/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapie 15/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapie 25/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapie 21/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 315.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 31.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 283.5 euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool bachbloesemtherapie cursus bachbloesemtherapeut opleiding 0 0 0
Erkenningen bachbloesemtherapie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 1712345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!