Opleiding Baarden Scheren en Modelleren

avondonderwijs barbier voor gevorderden groepslessen mannenkapper volwassenenonderwijs barbier voor gevorderden avondschool barbier voor gevorderden

Praktische info

Schrijf je in

cursus baarden scheren en modelleren opleiding barbier, opleiding baardscheren, cursus baard, cursus barbier, cursus scheren, opleiding scheren, opleiding baard, baard, scheren, baard knippen, baard bijwerken, opleiding bijtrimmen cursus scheerbeurt, opleiding scheerbeurt, opleiding bijtrimm opleiding baardscheerder

Professionele opleiding Baarden Scheren en Modelleren

Wil je graag een professionele opleiding Baarden Scheren en Modelleren volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn de groepslessen Baarden Scheren en Modelleren van het Centrum Voor Avondonderwijs exact waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Baarden Scheren en Modelleren per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt.

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?

Welke onderwerpen komen aan bod?

Heb ik extra materiaal nodig voor deze opleiding?

Hoeveel bedraagt het cursusgeld en zijn er kortingen?

Laagste lesgeld

10% Vroegboekkorting

40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van het Centrum Voor Avondonderwijs ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Baarden Scheren & Modelleren 22/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Baarden Scheren & Modelleren 03/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Baarden Scheren & Modelleren 08/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Baarden Scheren & Modelleren 11/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Erkenningen baardscheerder

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Heb je nog vragen?

Kom langs in Antwerpen, Breda, Brussel, Gent of Hasselt. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze opleidingsblog

Vacature Opleidingsverantwoordelijke

Vestigingswet gereglementeerde beroepen: wat wijzigt er?

De Vlaamse regering heeft begin 2017 beslist om de vestigingswet voor enkele gereglementeerde beroepen af te schaffen. Deze beslissing wekt …

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben wij een schitterend voorstel voor jou: als je je vóór 15 juli inschrijft voor een klassikale les aan onze school, krijg je nu al jouw cursusboek gratis toegestuurd. Op die manier haal jij dus het maximale uit jouw zomer!

Page 1 of 2512345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!