Opleiding Interieurdesigner (Allround)

Professionele opleiding Interieurdesigner

Wil je graag aan de slag als professioneel Interieurdesigner? Dan is deze modulaire opleiding exact waar jij naar op zoek bent! Je leert tijdens de groepslessen alle kneepjes van het vak en komt zo stap voor stap alles te weten over deze boeiende wereld!

De opleiding begint bij de basis van de Interieurstyling. Nadien volg je de modules Gevorderden en Homestaging/Vastgoedstyling. Tot slot leer je ook werken met SketchUp 3D, het digitale programma om interieurs op maat te ontwerpen.

Beroep met toekomst

De opleiding Allround Interieurdesigner aan het Centrum Voor Avondonderwijs is heel veelzijdig en biedt tal van mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze opleiding kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig Interieurdesigner, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Interieurdesigner op een half jaar tijd. Je volgt in totaal 33 lessen van 3 uren.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding Allround Interieurdesigner wordt voor kleine groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Je krijgt les van ervaren docenten die zeer vertrouwd zijn met deze materie. De docenten zullen graag hun opgedane kennis en ervaring met je delen. Ze weten precies wat er op dit moment belangrijk is in de wereld van het Interieurdesign en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Op het einde van elke module leg je een theoretisch examen af. Dit bestaat uit een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen. Daarnaast maak je een portfolio per module. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Interieurdesigner 05/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Allround Interieurdesigner 06/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Allround Interieurdesigner 12/09/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Allround Interieurdesigner 22/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1520.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen in deze opleiding is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op 10% Vroegboekkorting op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen.

avondschool trajectopleiding interieur cursus interieurstylist opleiding Interieur en vastgoed 0 0
Erkenningen trajectopleiding interieur

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Grafisch Ontwerp

Docent Eric stelt zich voor!

Onze opleiding Grafische Vormgeving is een echte kweekvijver voor creatief talent. Onder de professionele begeleiding van onze docenten leren de …

Vacature Reisagent

Maak jezelf onmisbaar op je werk

Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie en zijn daarom onmisbaar. Maar ben jij ook onmisbaar? Er zijn een aantal …

Page 1 of 1912345»10...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!