Nieuws

Opendeurdagen E1424863044472

Ook dit voorjaar weer infosessies!

Bij Centrum voor Avondonderwijs hechten we er erg veel belang aan dat onze studenten de juiste studiekeuze maken. Daarom organiseren we ook dit voorjaar weer 5 infosessies in Aalst, Antwerpen, Breda, Brussel, Gent, Hasselt! (Klik op de locatie van jouw keuze voor het volledige adres en routebeschrijving).

Tijdens deze infosessies maak je op een leuke manier kennis met het opleidingsaanbod van Centrum voor Avondonderwijs. Ook kan je ter plaatse al het cursusmateriaal inkijken en een praatje maken met onze professionele opleidingsconsulenten, zodat je er zeker van bent dat je kiest voor de opleiding die het beste bij je past. Ben je na de infosessie overtuigd dat de opleiding iets voor jou is? Dan kan je bovendien meteen inschrijven!

Hieronder vind je alle data waarop onze infosessies zullen doorgaan

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be en vermeld je naam (en de personen die eventueel met je meekomen), de locatie en de datum waarop je aanwezig zal zijn. Hierna krijg je nog een bevestigingsmail van ons om je inschrijving te voltooien.

Wij kijken er alvast naar uit om met jou kennis te maken!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!