Nieuws

Opticien Optieker Opleiding Avondonderwijs

Onze opleiding Opticien opent je ogen!

Droom je ervan om te starten als zelfstandig Opticien? Dan ben je bij het Centrum Voor Avondonderwijs aan het juiste adres. Onze gloednieuwe opleiding Opticien bereidt jou immers helemaal voor op het officiële examen bij de Centrale Examencommissie in Brussel. Zo maak jij binnenkort jouw droom waar en sta je aan het begin van een succesvolle carrière als Opticien!

Tijdens deze opleiding kom je eerst en vooral alles te weten over de anatomie en pathologie van het oog. Daarnaast maak je ook kennis met verschillende oogziektes als glaucoom, strabisme en cataract. Verder worden ook de verschillende fysische en optische kenmerken van brilglazen uitgebreid besproken en leer je hoe je brilglazen moet opmeten en monteren.

Naast al deze theoretische kennis, krijg je ook een heleboel praktische kennis mee zodat je meteen aan de slag kan! Zo ontdek je hoe je jouw klanten het beste kan adviseren bij de aankoop van een nieuwe bril: je kiest samen een montuur dat het beste bij jouw klant zijn of haar gezichtsvorm past, reikt de mogelijke glazen aan en bespreekt de prijs-kwaliteitverhouding. Aan het einde van deze opleiding sta je dan ook garant voor échte klantvriendelijkheid en optisch advies op maat!

Kies je dus graag voor een beroep met toekomst? Ga jij graag met mensen om en wil je hen maatwerk aanbieden? Dan is onze gloednieuwe opleiding Opticien perfect voor jou! Je ontdekt hieronder meteen wanneer de eerstvolgende les bij jou in de buurt van start gaat. Wil je alvast een kijkje nemen in de cursus? Download dan meteen het gratis proefhoofdstuk. Schrijf je vandaag nog in en kies voor een succesvolle carrière als Opticien dankzij het Centrum Voor Avondonderwijs.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!