teacherLabel

René Maijntz

4.6/5

Ik wil me graag even, als docent en auteur van deze cursus, aan je voorstellen. Mijn naam is René Maijntz en heb, voordat ik 15 jaar geleden de beslissing nam om zelfstandig ondernemer te worden, meer dan 20 jaar leiding gegeven aan medewerkers. Dit in een internationale omgeving bij diverse multi-nationals en op verschillende management-niveaus.
 
Deze jarenlange ervaring, waarbij ik zelf – met vallen en opstaan – alle facetten van het leiderschap heb mogen ervaren geeft mij nu de gelegenheid deze aan jou door te geven.
Vaak wordt aan leidinggevenden gekscherend gevraagd of ze een leider met lange ij of korte ei zijn, daarmee insinuerend dat het vaak niet leuk zou zijn om leiding te geven.
Ik kan je , uit de grond van mijn hart, garanderen dat het leiding geven aan medewerkers een van de meest fascinerende onderdelen van een baan zijn, mits je de “spelregels” kent en de nodige tools aangereikt krijgt om hierin succesvol te zijn.
En dat is de intentie van deze opleiding. Jou de nodige kennis geven om een succesvol leider te zijn en dat vooral op een manier die het studeren en toepassen van het geleerde in de praktijk voor jou leuk maakt.
Ik wens je veel studieplezier,
Jouw docent,

teacherGivesCourse Praktisch leidinggeven.

René Maijntz givesCourses

Praktisch leidinggeven

Ga voor de studie Leidinggeven en lanceer je carrière als Teamleader.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0