Ontdek onze 50 nieuwe opleidingen

Bij het Centrum Voor Avondonderwijs volgen we altijd de laatste trends op de voet. Op die manier zorgen we ervoor dat onze bestaande cursussen steeds up-to-date blijven en voegen we regelmatig nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod. Zo kan jij je als professional blijven bijscholen en specialiseren. Ontdek daarom vandaag nog onze 50 gloednieuwe opleidingen en bouw aan jouw professionele toekomst!

Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leer je in geen tijd alle kneepjes van het vak en ben je na het behalen van je waardevol diploma direct inzetbaar op de arbeidsmarkt. Heb je een toekomst op oog in het management, de modewereld of als relatietherapeut of muziekproducer? Kies dan voor een opleiding bij het Centrum Voor Avondonderwijs en maak meteen werk van jouw ideale carrière.

Wil je graag starten als zelfstandige in een beschermd beroep en heb je hiervoor het erkende vestigingsattest van de overheid nodig? Ontdek dan meteen onze ondernemersopleidingen! Deze bereiden jou perfect voor op het officiële examen bij de Centrale Examencommissie. Zo start jij binnenkort je eigen restaurant of ga je aan de slag als zelfstandig Barbier of Opticien!

Weet je nog niet goed welke richting je uit wil met je carrière? Bekijk dan hier ons volledige opleidingsaanbod of neem contact op met onze opleidingsconsulenten en krijg studieadvies op maat! Op die manier kies jij binnenkort de opleiding die volledig bij jou past.

Nieuwe opleidingen