Vijf stappen om je eigen zaak te starten

Dit is hét moment om je eigen zaak te starten! Voordat die onderneming werkelijkheid wordt, staat je echter nog het een en ander te doen. Deze blog overloopt de vijf belangrijkste stappen op weg naar je eigen, succesvolle bedrijf.

moreInfo

Studeren in de zomer: een verstandige keuze

Wie zomer zegt, denkt spontaan aan ontspanning en vakantie. Maar wist je dat de zomer ook de ideale periode is om bij te leren en je vaardigheden te verbeteren? In dit blog ontdek je de voordelen van studeren tijdens de zomer. Zo kom je te weten hoe je met een zomercursus al je persoonlijke en professionele doelen bereikt.

moreInfo

Docent in de kijker: Davina Cohen floreert met eigen zaak Toutenfleurs

Een mooi boeket of één betekenisvolle roos. Al eeuwen is een bloem het geschikte geschenk voor iedere gelegenheid. Toch zijn bloemen vandaag populairder dan ooit! Met haar eigen zaak Toutenfleur plukt Davina Cohen daar de vruchten van én bepaalt ze de nieuwste trends.

moreInfo

Sekscounselor of Seksuoloog: welk beroep past bij jouw ambities?

Sta je steeds te springen om anderen relationeel en seksueel advies te geven? Wil je dit talent professionaliseren? Ga dan voor een carrière als veelzijdige sekscounselor of seksuoloog! Maar wat zijn nu juist de gelijkenissen en verschillen tussen beide beroepen? Lees snel verder en ontdek welk beroep het best aansluit bij jouw ambities.

moreInfo

Wat zijn de nieuwe boekhoudkundige trends?

Ben je benieuwd naar de laatste boekhoudkundige trends? Onze oud-studente Jana vertelt je er alles over.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0