Interessante sectoren in uitdagende tijden

Ben je op zoek naar werkzekerheid? Deze sectoren bieden tal van zekerheden in fascinerende tijden.

moreInfo

5 dingen die je moet weten over Dermaplaning, de trend van het moment

De gebruikers van Instagram en TikTok zijn helemaal wild van Dermaplaning. De gezichtsbehandeling ging viraal vanwege het visueel aangename effect van het scheren van de donshaartjes om zo een prachtige, glanzende huid te krijgen. Ontdek hier alles over de interessante behandeling en waarom de hype eromheen zo verdiend is.

moreInfo

Nieuwe bruiden kiezen moderne boeketten.

Steeds meer bruiden kiezen voor een themahuwelijk of geven een moderne twist aan hun klassieke trouwdag. Een belangrijk element waarmee graag creatief wordt geëxperimenteerd is het bruidsboeket. We zetten even de opvallendste creaties en trends op een rij.

moreInfo

ICT & Webdevelopment: een sector boordevol potentieel

Wil jij een job in de ICT-sector aan de haak slaan? Veel werkgelegenheid en hoge lonen maken de sector erg interessant. Dankzij onze opleidingen start jij binnenkort een succesvolle carrière in de alomtegenwoordige ICT-sector!

moreInfo

Word net zoals Gemma een betere illustrator met Adobe Illustrator

Droom je ervan om illustraties voor drukwerk te maken? Doe dan zoals oud-studente Gemma (29) en schrijf je in voor de opleiding Illustrator voor Gevorderden. "Mijn grafische skills zijn dankzij deze cursus op drie vlakken verbeterd", aldus Gemma. Speciaal voor jou neemt ze even de tijd om de troeven van deze splinternieuwe opleiding uit de doeken te doen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0