Nieuws

Highlight Visagie Makeup2

Make-up: zie er stralend uit met highlighter!

Highlighter geeft je gezicht een mooie glans en je ogen een wakkere blik. En dat mooie gloedje staat iedereen goed, zeker in combinatie met wat blush. Ideaal dus voor wanneer je je even niet zo lekker voelt en het niet wilt laten zien. Bijvoorbeeld omdat je naar je werk moet of juist een leuke date hebt die je echt niet wilt afzeggen. Maar hoe gebruik je highlighter nu precies? Je leert het bij de Schoonheidsschool!

Highlighter of fixeerpoeder?

Er zijn veel verschillende soorten highlighters op de markt. Begin je net met het uitproberen van highlighter, dan kun je het beste eentje in poedervorm kopen. Kies voor de kleur die het dichtst bij je huid ligt. Let wel op het verschil tussen highlighter en fixeerpoeder! Fixeerpoeder gebruik je om foundation en concealer mat en veegvast te maken, terwijl highlighter glanzende deeltjes bevat die het licht weerkaatsen. Highlighter mag je dus zeker niet aanbrengen op puistjes of andere oneffenheden.

Wees subtiel

Less is more en dat geldt ook voor highlighter. Highlighter is dan ook niet bedoeld voor je hele gezicht, tenzij je er natuurlijk graag wilt uitzien als een discobal. Waar gebruik je highlighter dan wel? In onze lessen leren we je hoe je subtiel met highlighter te werk kunt gaan!

Bright eyes!
higlight visagie makeup (3)
Om je ogen groter te doen lijken, breng je wat highlighter aan bij je binnenste ooghoeken.

Verder zorgt highlighter op het wenkbrauwbot voor een instant eyelift.

Voor een extra wakkere blik kun je bovendien wat glans aanbrengen op je jukbeenderen. Die zullen dan ook meer naar voren komen.

Neus

Door een streepje highlighter op je neusbrug en een stipje ervan op je neus aan te brengen, laat je je neus er smaller uitzien. Voor een extra versmallend effect kan je aan de zijkanten van je neus ook een iets donkerdere foundation aanbrengen, maar zorg dan wel dat de highlighter en de foundation goed in elkaar overlopen. Oefening baart kunst!

Lippen om mee te zoenen
higlight visagie makeup

Een beetje highlighter op je cupidoboog (dat kuiltje boven je bovenlip) zorgt voor vollere lippen. Heb je dus dunne lippen, probeer dit dan zeker een keertje uit! Lushious lips gegarandeerd!

Je kunt highlighter natuurlijk ook gebruiken om vollere lippen extra te benadrukken. De modellen waarop je leert werken in onze visagieopleidingen, zien er dan ook allemaal verschillend uit.

Extra tips & Tricks!
higlight visagie makeup (2)
  • Ga met je gezicht naar het raam zitten wanneer je je highlighter aanbrengt. Zorg dat er veel licht op je gezicht valt en het liefst nog een beetje zon. Je ziet dan vanzelf het gedeelte op je jukbeenderen waar je de highlighter aan moet brengen. Het is eigenlijk het meest uitstekende gedeelte van je wang.

  • Om donkere kringen rond de ogen te verbergen, meng je een beetje vloeibare highlighter door je concealer. De lichtreflecterende deeltjes in de highlighter zorgen dan voor een nog frissere oogopslag.

  • Weinig tijd om je highlighter aan te brengen? Meng dan een druppeltje vloeibare highlighter door je foundation. Zo geef je je gezicht in no time een gezonde glans!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Visagie (Allround) – MUA 20/11/2017 Antwerpen 18u00 – 22u00
Visagie (Allround) – MUA 26/01/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Visagie (Allround) – MUA 28/01/2018 Hasselt 10u00 – 14u00
Visagie (Allround) – MUA 04/03/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Visagie (Allround) – MUA 06/03/2018 Hasselt 09u00 – 13u00
Visagie (Allround) – MUA 13/03/2018 Gent 18u00 – 22u00
Visagie (Allround) – MUA 10/04/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Visagie (Allround) – MUA 22/04/2018 Gent 10u00 – 14u00
Visagie (Allround) – MUA 02/05/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!