JE VOLGT LES IN EEN MODERNE EN PROFESSIONELE KLAS

In het Centrum voor Avondonderwijs leer je op een professionele manier je toekomstige job in verschillende sectoren zoals beauty, administratie, gezonheid en fashion. Met vier campussen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en professioneel ingericht. Het centrum voor Avondonderwijs is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

Wil jij weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van de verschillende campussen.

Of kijk mee achter de schermen tijdens onze lessen beauty en fashion op Schoonheidsschool TV!

Moderne en professionele lokalen


Campus Frankrijklei

Campus Antwerpen

Je vindt onze school op de Frankrijklei 217 in Antwerpen. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt. Je kan zeer makkelijk met het openbaar vervoer komen. Er stopt een tram voor de deur aan de Nationale Bank (tram 4, 8, 10) en er ik ook voldoende parkeerplek in de grote ondergrondse parking van de Nationale Bank op wandelafstand van ons gebouw. In deze overdekte en bewaakte parking vind je 600 parkeerplaatsen. Handig!

Campus Gent

De Campus Pélichy bevindt zich in een volledig gerestaureerd kasteel waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1883. De parktuin errond is een oase van rust. Een unieke en prachtige locatie om jouw studies met veel plezier door te laten gaan. De campus, te vinden op de Oude Brusselseweg 125 in 9050 Gentbrugge, is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn parkeerplaatsen in de straten rondom het gebouw. Bovendien ligt het Kasteel de Pélichy op wandelafstand van het station Gentbrugge. Superhandig dus!Campus GentCampus Hasselt

Campus Hasselt

De Campus Hasselt vind je op de Simpernelstraat 27 in Kuringen/Hasselt. Het is een unieke locatie om jouw studies door te laten gaan. De campus is gelegen in een ruime villa aan de rand van het water, waarbij de kamers als lesruimtes werden ingericht. Een fijne en bovenal inspirerende omgeving om jouw talenten te laten laten ontplooien. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt met voldoende parking. In deze campus bevindt zich ook een secretariaat waar je steeds terecht kan voor uitleg en advies van onze opleidingsconsulenten. Zij zullen jou steeds met veel plezier te woord staan.

De campus is zeer goed gelegen aan de rand van het kanaal op slechts twee minuutjes van de E313 en het centrum van Hasselt. Er is gekozen voor een centrale, zeer rustige ligging met een grote parking.