Profiteer van 15% korting op de laatste vrije plaatsen in de groepslessen
Profiteer van 15% korting op de laatste vrije plaatsen in de groepslessen

Laatste kans! Schrijf je in met 15% korting

Droom jij van een succesvolle carrière? Wil jij werk maken van een nieuwe start? Nu is hét moment! Er zijn namelijk nog een paar vrije plekjes voor cursussen die binnenkort van start gaan. Grijp je kans en schrijf je in voor een van deze laatste vrije plaatsen met 15% korting.

Bekijk de cursussen met korting

OpleidingLesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren

Gewoon doen!

Heb je een vrije plaats voor jouw favoriete cursus gevonden? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in met 15% korting! Geef in het inschrijvingsformulier de kortingscode "LASTCALL" in en valideer. De 15% korting wordt automatisch verrekend bij de opleidingen die in aanmerking komen voor deze "Laatste Plaatsen korting". Of kom langs op één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Hasselt of Brussel. Onze enthousiaste opleidingsconsulenten helpen je met veel plezier verder!

Bekijk alle startdata

Volg je liever les op een ander tijdstip? Bekijk dan zeker onze volledige planning en ontdek alle startdata van jouw favoriete opleiding. Als je 3 maanden voor startdatum inschrijft, ben je niet alleen zeker van je plaats, maar geniet je ook van 10% vroegboekkorting.

Extra voordeel

Geniet van een extra financieel voordeel dankzij de opleidingscheques van de Vlaamse overheid. Op deze pagina vind je alvast de voorwaarden om opleidingscheques te mogen gebruiken.

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen of termijnbetalingen.