TOPKWALITEIT AAN EEN SCHERPE PRIJS

Wie een opleiding volgt aan het Centrum voor Avondonderwijs, doet dit op de meest voordelige manier. Dit heeft te maken met schaalgrootte: we kopen papier en lesmaterialen groot in, waardoor we jouw cursus bijvoorbeeld goedkoper kunnen afdrukken. We beschikken daarnaast over onze eigen schoolgebouwen, en hebben zeer goede samenwerkingsverbanden met onze meer dan 600 docenten. Hierdoor is het mogelijk een heel degelijke opleiding te volgen aan een zeer scherpe prijs.

Bovendien kan je als toekomstig student genieten van een aantal financiële voordelen, waardoor je aan een nog lager inschrijvingsgeld aan je toekomst kan werken! Neem hieronder dus zeker eens een kijkje naar de mogelijke formules, zodat je geen korting misloopt en het maximum uit je studie haalt :

«

KMO portefeuille

TOT -40% VOOR KMO’S EN ZELFSTANDIGEN

Het centrum voor Avondonderwijs is erkend opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest. Daarom krijgen in Vlaanderen gevestigde ondernemingen en zelfstandigen d.m.v. de KMO-portefeuille een subsidie van 30 of 40% op het inschrijvingsgeld (naargelang de grootte) voor de opleidingen aan het Centrum voor Avondonderwijs! Bovendien kan de onderneming de kosten van de opleiding inbrengen in de boekhouding. Klik hier voor alle info.

VROEG BOEKEN? DAN KRIJG JE -10%

Speel je graag op zeker en wil je nu al je plaatsje reserveren in de opleiding van je keuze? Zeker doen, want als je je 3 maanden voor de startdatum van jouw favoriete opleiding inschrijft én betaalt, ben je zeker van je plaats én geniet je bovendien van 10% vroegboekkorting op het inschrijvingsgeld. Dat is dus 2 keer winnen! Klik hier voor alle info.

vroegboekkorting

COMBO BEDRIJFSBEHEER + ANDERE OPLEIDING? DAT IS -49€ KORTING

Wil jij starten als zelfstandige? Dan heb je in België het verplichte attest Bedrijfsbeheer nodig. Om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven, kan je genieten van de speciale Ondernemerskorting. Dit wil zeggen dat je de groepsles bedrijfsbeheer kan combineren met elke andere klassikale opleiding. De opleiding bedrijfsbeheer kan je dan aan €120 (ipv €169) volgen.

Wil jij snel de juiste diploma’s en attesten om je eigen zaak of onderneming te beginnen? Dan is dit pakket voor jou het voordeligst! Neem contact op met het secretariaat voor meer informatie.