Geef een opleiding cadeau

Heb je al gemerkt dat je zus het heel leuk vindt om decoratie en hippe meubels te kopen voor haar huis? Gaat je vader nooit op stap zonder zijn fototoestel? Vind je dat je vriendin gewoon altijd straalt in haar outfits? Schenk dan gewoon een waardebon van Centrum voor Avondonderwijs voor een cursus naar keuze! Wij bieden kwaliteitsvolle en professionele opleidingen voor volwassenen. Zo kan je zus dan interieurstyling volgen, je vader allround fotografie en je vriendin wedding planner. Ze behalen bovendien een waardevol diploma of getuigschrift.

Kies zelf het bedrag!

Het bedrag bepaal je zelf. De bon kan gebruikt om het volledige inschrijvingsgeld te betalen of als een korting erop. Vul je gegevens hieronder in om een waardebon te bestellen en wij sturen de bon onmiddellijk gratis op. Bovendien kan je die ook makkelijk verstoppen voor de nieuwsgierigen. De kleinste pakjes zijn vaak de beste!
Wens je je cadeaubon op te halen? Dat kan! Duid dit aan in het veld ‘opmerkingen’ en je kan je waardebon ophalen in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Vul het onderstaande formulier volledig in om de waardebon te bestellen. Onze secretariaatsmedewerkers zullen je aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Je krijgt een bevestiging als je het formulier correct hebt ingevuld.

*
euro
Je kan je waardebon ook ophalen bij ons op kantoor. Gelieve dit te vermelden in onderstaand vak ‘opmerkingen’ moest je hier gebruik van willen maken. Wanneer je het vak ‘opmerkingen’ leeg laat zal de waardebon automatisch verzonden worden via de post naar bovenstaand adres.


cursus opleiding