CENTRALE EXAMENCOMMISSIE ECONOMIE

In België zijn er aantal gereglementeerde beroepen. Wanneer je een gereglementeerd beroep wil uitoefenen moet je hiervoor een officieel vestigingsattest hebben.

Examens bij de Centrale Examencommissie

Maandelijks worden er meerdere examens georganiseerd. Via onze opleidingen bereiden we je perfect voor op deze examens. De slaagkansen liggen heel hoog. Het Centrum Voor Avondonderwijs heeft een jarenlange ervaring en weet perfect wat je moet kennen om het examen met succes te kunnen afleggen.

Meerdere van onze syllabussen zijn zelfs geschreven door (ex-)juryleden van deze examencommissie. Je bent bij onze school dus zeker dat je de ideale voorbereiding hebt voor deze examens. Bovendien geldt voor deze opleidingen de examengarantie!

Centrum voor Avondonderwijs Examencommissie

Wijziging vestigingswet

Vanaf 1 januari 2018 is de wetgeving rond de gereglementeerde beroepen gewijzigd. Hierdoor zijn een deel van de beroepen waar vroeger ook een vestigingsattest voor nodig was nu een pak toegankelijker. Meer informatie over de wetswijziging van het vestigingsattest kan je hier lezen.

Voor onderstaande activiteiten is het wel nog steeds nodig om een vestigingsattest te kunnen voorleggen als je als zelfstandige wil starten. Deze opleidingen kan je in groepsles of in thuisstudie (in samenwerking met De Ondernemersschool BV) volgen.