Studeer een jaar lang zoveel je wil

Kiezen voor het All you can study pakket is kiezen voor een jaar lang opleidingen volgen uit het cursusaanbod van het Centrum Voor Avondonderwijs en De Schoonheidsschool. Voor een vaste prijs volg je zo veel lessenreeksen als je wil.

Wat houdt het in?

Met het All-You-Can-Study-programma studeer je op één jaar tijd zoveel je zelf wil, voor een vast bedrag. Vanaf het moment dat je bent ingeschreven, mag je immers onbeperkt groepscursussen aan het Centrum Voor Avondonderwijs volgen.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Voor één vast bedrag schrijf je je in op de groepslessen van het Centrum Voor Avondonderwijs die jij wil volgen (klik hier voor het alfabetisch overzicht), met een maximum van één lesmoment per dag. Hoeveel cursussen je per jaar dus start, beslis je volledig zelf!

Inschrijving op het All you can study-programma betekent dat jij op kantoor wordt uitgenodigd voor vrijblijvend intake-gesprek. Jij krijgt een persoonlijke opleidingsconsulente toegewezen, die jouw gesprekspartner zal blijven gedurende de volledige duur van het traject en bij wie je ten allen tijde terechtkunt voor advies.

Naast je cursus krijg je na inschrijving toegang tot ons online studentenplatform. Dit platform is zowel een communicatie- als studieplatform. Hierop vind je extra cursusmateriaal en maak je oefeningen en taken.

Je start met een All-you-can-study traject bij het Centrum voor Avondonderwijs voor maar 4.995 euro per jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gespreide betaling van 416,25 euro per maand gedurende één jaar.

Uiteraard is er de mogelijkheid om je studietraject na een jaar ook te verlengen.

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven voor een vrijblijvend intake gesprek!

Veel succes met je opleidingstraject!

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen