Schrijf je in voor de groepslessen

Vul het onderstaande formulier volledig in om je in te schrijven voor de opleiding . Onze secretariaatsmedewerkers zullen je inschrijving zo snel mogelijk verwerken. Je krijgt een bevestiging als je het formulier correct hebt ingevuld. In deze bevestiging vind je het juiste bedrag dat je moet betalen en op welke rekeningnummer je dat doet. Let op, vroegboekkortingen moeten zelf verrekend worden. Ze kunnen achteraf niet worden teruggestort.

Wat is de volgende stap?

Pas wanneer we je inschrijvingsgeld goed ontvangen hebben, ben je officieel ingeschreven. We sturen je dan een bevestiging via mail of per post. In deze bevestiging staat alle praktische informatie nog eens op een rij. Je vindt er het adres waar de lessen doorgaan, alle lesdagen en -uren en de materialen die je moet meenemen terug.

We wensen je alvast veel succes met jouw opleiding en je toekomstige carrière!

Inschrijvingsformulier

*
(dd/mm/yyyy)


(Voor andere cursus inschrijven)
(dd/mm/yyyy) (Klik hier voor de startdata)
  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Klik hier om extra informatie in te vullen om je beter van dienst te kunnen zijn.

Inschrijvingsformulier*
(dd/mm/yyyy)


(Voor andere cursus inschrijven)(dd/mm/yyyy) (Klik hier voor de startdata)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.


[titled_box title=”Praktische info” align=”center” variation=”green”]
[fancy_list style = “check_list” variation=”blue”]

  • Lesgeld: euro
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: lessen
  • Waardevol diploma: ja
  • KMO-portefeuille:
  • Opleidingcheque:
Tip!

Veel studenten volgen deze cursus, aangevuld met de thuiscursus Bedrijfsbeheer. Deze cursus bereidt je perfect voor om succesvol je beroepsbekwaamheidsexamen af te leggen in Brussel, en te starten als zelfstandig . Vandaag geniet je van 30% korting op de cursus Bedrijfsbeheer, als je deze erbij neemt. Concreet: je betaalt voor deze extra cursus maar 185,50 euro i.p.v. 265 euro.


Nee, liever niet

Tip!

Geïnteresseerd om je zaak ook online te starten? Veel studenten volgen de cursus bedrijfsbeheer, aangevuld met de thuiscursus Webshop starten. Zo doe je snel de nodige kennis op om ook op het web geld te verdienen! Als je nu inschrijft op de cursus webshop (€200), geniet je van 50% korting op de cursus bedrijfsbeheer. Heel concreet: je betaalt maar €90 i.p.v. €180.

Nee, liever niet