Yanina Wickmayer

Doordat ik op mijn 14de alles op mijn tenniscarrière heb gezet kon ik moeilijk tijd investeren in andere dingen en vermits ik het belangrijk vind om als persoon te blijven evolueren en groeien ben ik begonnen met een thuiscursus van het Centrum Voor Avondonderwijs. Ik heb gekozen voor de cursus sport- en motivatiecoach omdat ik mijn levenservaring wil gebruiken om mensen te inspireren en motiveren.

doLike Yanina Wickmayer

Yanina Wickmayer followedCourses

Sport Motivatiecoach Allround

homeLabel study247

Leer hoe je stap voor stap sporters begeleidt in hun training, bij hun voeding & motivatie

€1990Yanina Wickmayer wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover