Loore Van Opstal

Loore studeerde af als die?tiste en is sinds enkele maanden gestart als diëtiste binnen een bedrijf. Ondanks dit houd ze zich nog steeds creatief bezig en gaat ze graag nieuwe uitdagingen aan. Dit doet ze vanaf nu met haar thuisstudie tot grafisch vormgever!

doLike Loore Van Opstal

Loore Van Opstal followedCourses

Make-Up Basics

Antwerpen

Volg de opleiding Make-Up Basics en word een krak in je vak als Make-Up Artist.

€299


Grafisch Vormgever

homeLabel study247

Volg de opleiding Grafisch Vormgeving en word een krak in je vak als Digital Designer.

€799Loore Van Opstal wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-