Kiara Ruben Jordaens

In het dagelijkse leven gaat Kiara door het leven als een professionele beautician. Van schoonheid weet ze dus écht alles. Op haar sociale media heeft ze maar liefst 15,3k volgers waarmee ze haar beauty kennis deelt en inspireert met beauty- en lifestyle producten. Kiara heeft graag een extra studie achter de hand als ticket naar een topjob. Met 100% enthousiasme ging ze met haar interesse in de financiële wereld voor een opleiding Boekhouden (Basis)!

doLike Kiara Ruben Jordaens

Kiara Ruben Jordaens followedCourses

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Basis Boekhouden en word veelzijdig Boekhouder.

€314Kiara Ruben Jordaens wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0