Estelle Hagen

Estelle ken je ongetwijfeld wel! De blondine is op korte tijd immens populair geworden bij onze Noorderburen en je begrijpt onmiddellijk waarom. Momenteel heeft ze zo’n 139k volgers op Instagram en iets minder dan 100k op TikTok. Dankzij de opleiding opleiding Spaans Beginners is ze volledig klaar om in het buitenland door te breken en haar talenkennis stevig uit te breiden.

doLike Estelle Hagen

Estelle Hagen followedCourses

homeLabel

study247

In de cursus Spaans voor beginners kom je alles te weten over de woordenschat & grammatica

€ 339.00Estelle Hagen wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0