Deborah Vanlingen

Zoals vele onder jullie weten ben ik vorig jaar in bijberoep gegaan met de webshop (@dbrh_official) Ik heb wel gewoon mijn A2 diploma behaald in de zorgsector, maar ik merkte toen ik deze nieuwe stap deed, dat ik helemaal niets van boekhouden kenden.. Ik heb dit nooit in mijn vorige opleiding nodig gehad dus dit was helemaal nieuw voor mij. Onder de zelfstandige,.. als je iets van btw/belasting fouten hebt, draait dit uit op een hele dure grap. Ik ben toen naar @centrumvooravondonderwijs gestapt en heb mij basis boekhoudkunde aangeschaft. Ongeacht ik een boekhouder heb, wil ik zelf op de hoogte zijn van mijn eigen papieren.

doLike Deborah Vanlingen

Deborah Vanlingen followedCourses

Boekhouden Gevorderden

homeLabel study247

Als je nu start met de cursus Boekhouden Gevorderden, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€269


Boekhouden Basis

homeLabel study247

Ga voor de studie Basis Boekhouden en lanceer je carrière als Boekhouder.

€349Deborah Vanlingen wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-