Nieuws

Opleidingsverantwoordelijke Gezocht

Gezocht: Opleidingsverantwoordelijke (m/v)

De Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw organiseert in België en Nederland klassikale opleidingen in beauty, mode, wellness en media. De Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw maakt deel uit van de grootste opleidingsgroep van de Benelux. Met de opleidingen van De Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw kan je meteen als werknemer of zelfstandig ondernemer aan de slag.

Momenteel is De Schoonheidsschool op zoek naar een (m/v):

Opleidingsverantwoordelijke

Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten van de business unit ‘De Schoonheidsschool’. Je maakt van jouw unit een commercieel succes, in samenwerking met je collega’s.

Concreet ben jij verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van een planning van meer dan 500 cursussen per seizoen. Je plant docenten in, voert last-minute wijzigingen door, stelt de planning bij of annuleert cursussen als dat nodig is. Je behandelt klachten van studenten op een klantvriendelijke manier. Je organiseert opendeurdagen en evenementen.

Daarnaast werf je actief docenten aan, en vervang je waar nodig. Je beheert een docentenkorps van ongeveer 300 freelancers, en bent verantwoordelijk voor hun motivatie en prestaties.

Tot slot zorg je de dat de kwaliteit van zo’n 100 verschillende cursussen in jouw unit (gaande van visagie over chakra-therapie tot nagelstylist) optimaal is, en dat de cursussen op een goeie manier worden gepromoot, voornamelijk via het up to date-houden van de website www.schoonheidsschool.com

Onontbeerlijk in deze functie zijn flexibiliteit (geen 9to5 mentaliteit), een groot organisatietalent, ervaring met het aanwerven en het opvolgen van mensen, een dosis commerciële vaardigheden en een winnersmentaliteit.

Jouw profiel

  • Jij beschikt over minimum vijf jaar werkervaring, en je hebt aantoonbare kennis of ervaring binnen de opleidingswereld
  • Je houdt van alles wat met beauty en wellness te maken heeft.
  • Je hebt ervaring met het aanwerven en opvolgen van mensen
  • Je hebt een groot organisatietalent en een echte ‘do-mentaliteit’
  • Je bent flexibel en je bereid je in Vlaanderen te verplaatsen op de as Gent-Antwerpen-Hasselt
  • Jij bent overtuigend, echt een type dat dingen van mensen gedaan krijgt
  • Je heb een winnersmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken
  • Je bent uitermate stressbestendig
  • Uiteraard spreek en schrijf je perfect Nederlands

Wij bieden je:

De Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van De Schoonheidsschool. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

INTERESSE?

Stuur je CV en motivatiebrief naar annelies.tytgat@schoonheidsschool.com

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!