Nieuws

Shutterstock 149002883 E1443170826604

Gezocht: Opleidingsadviseur (m/v)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer jij actief prospecten en studenten over onze (nieuwe) opleidingen. Je belt hiervoor naar geïnteresseerde studenten, of stuurt op maat gemaakt opleidingsadvies via e-mail. Het uitgangspunt? De student altijd op de best mogelijke manier service verlenen.

PROFIEL

Je belt graag uit, en hebt een aangename telefoonstem. Je combineert een groot empathisch vermogen met een flinke dosis commerciële flair. Je werkt punctueel. Je kan een overtuigende mail schrijven, uiteraard foutloos. Je bent klantgericht en houdt ervan om mensen te adviseren. In het ideale geval heb je al een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.

AANBOD

Centrum voor Avondonderwijs / Schoonheidsschool vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie. Je komt terecht in een nieuwe afdeling, waar je in een klein team meteen impact zal hebben op het bedrijfsresultaat. Deze job combineert de commerciële drive van een callcenter, maar zonder de nadelen ervan. Elke prospect die je belt of mailt, wordt op een intelligente manier gescreend en geselecteerd. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de resultaten van het bedrijf.

Contract
  • Vaste job
  • Na een inwerkperiode van zes maanden kan je rekenen op een contract van onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Startdatum: onmiddellijk
Plaats tewerkstelling
  • Antwerpen-Centrum

Interesse? Stuur uw CV en motivatiebrief naar evbo@thuisstudie.be

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!