Nieuws

Copywriter Vacature

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan 300 opleidingen voor professionele doeleinden, waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs is voor haar kantoor te Antwerpen, op zoek naar een gemotiveerde (m/v):

Copywriter – e-mailmarketeer

Jouw functie is tweeledig:

Als copywriter schrijf jij wervende teksten die verkopen en goesting doen krijgen om aan onze school les te volgen. We sturen jouw teksten uit via e-mail, of gebruiken ze op onze websites of in onze campagnes. Je beschikt dus over een scherpe, veelzijdige pen, en je schrijft uiteraard foutloos. Jouw teksten zijn blijvend, we steken ze immers in ons gloednieuw CMS.

Als e-mailmarketeer werk jij met een fonkelnieuw mailprogramma, Mailjet genaamd. Je beheert alle campagnes, stuurt e-mails uit, rapporteert wat werkt en wat niet etc. Daarnaast geef je technische input aan onze IT-afdeling om het programma nog beter te maken.

Je rapporteert rechtstreeks aan onze commercieel directeur.

Jouw profiel:

Naast een portie commerciële feeling beschik je over een groot empathisch vermogen, en kan je je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten: studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige. Je werkt punctueel en met een positieve ingesteldheid. Je gaat graag met mensen om. Je bent een teamplayer.

Onontbeerlijk in deze functie is een scherpe pen. Je kan zowel een overtuigende zakelijke mail schrijven, als aanstekelijke, wervende (online) teksten. Je hecht naast de inhoud ook belang aan de vormgeving van je teksten.

Ervaring met het werken met een (complex) e-mailprogramma is een enorme troef.

Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt. Je heb een winnersmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken.

Wij bieden je:

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Mail je cv en motivatiebrief naar Stefan Bastiaenssens (stefan@ondernemersschool.be)

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!