Modern en flexibel onderwijs, vlakbij jou

Het Centrum Voor Avondonderwijs biedt opleidingen aan verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. Er is dus altijd een campus bij jou in de buurt waar je de lessen kan gaan volgen. Zo kan je een cursus gemakkelijker combineren met je werk en gezin.

Professioneel studiemateriaal

Via CVA ontvang je speciaal ontwikkeld, professioneel en doelgericht lesmateriaal. Bovendien ondersteunen we waar nodig onze cursusen met extra studieboeken en literatuur van toonaangevende auteurs binnen je vakgebied.

Het lesmateriaal van de CVA is geschreven door professionele auteurs en bovendien extra duidelijk, makkelijk leesbaar en begrijpelijk gemaakt. Want dankzij onze jarenlange ervaring in avondonderwijs weten we precies bij welke onderwerpen extra uitleg of praktijkvoorbeelden net het verschil maken.

Up-to-date lessenpakket

Al het lesmateriaal van CVA is losbladig, zodat we op elk moment aanpassingen kunnen doorvoeren. Indien nodig zullen we tijdens je studie gratis updates toesturen. Als er iets verandert in de examenvereisten bijvoorbeeld, brengen we onze studenten hiervan op de hoogte met zo’n update. Je bent er dus van verzekerd dat je lesmateriaal altijd up-to-date is en volledig aansluit op wat je moet kennen voor je examens.