JE HEBT EXAMENGARANTIE

Centrum Voor Avondonderwijs staat bekend om haar hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Niet onmiddellijk geslaagd? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens nooit verplicht. Je kan altijd een getuigschrift van deelname krijgen als je de lessen enkel volgt uit interesse.

EXAMEN AFLEGGEN = INBEGREPEN

Het examen aan Centrum Voor Avondonderwijs is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet onmiddellijk slaagt, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!

JE HEBT HOGE SLAGINGSKANSEN

Centrum Voor Avondonderwijs behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slaagkansen van België. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast wordt je perfect voorbereid op het examen via het online leerplatform. Dat platform bevat examenvragen uit het verleden. Je kan bovendien ook testexamens afleggen zodat je perfect kan inschatten of je klaar bent voor het echte examen. Het merendeel van onze studenten slaagt daarom bij de eerste poging!. De rest behaalt het diploma meestal na de eerste of tweede herkansing.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

 hoge slagingskansen

behaal een waardevol diploma

Waardevolle diploma's voor professionelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs organiseert opleidingen voor gereglementeerde beroepen en voor vrije markt gereguleerde beroepen. Voor iedereen die in Europa professioneel aan de slag wil, hebben we de gepaste opleiding. Onze school organiseert ook voorbereidende cursussen op de examens van de Examencommissie van de Vlaamse overheid. Daar behaal je een diploma secundair onderwijs.

Kies je voor een opleiding voor een niet-gereguleerd beroep? Dan leg je altijd examen af op onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of bij potentiële klanten. Wil je nadien starten als zelfstandige in bij- of hoofdberoep? Dan heb je in België enkel een erkend attest bedrijfsbeheer nodig. Dit attest behaal je het snelst via onze eigen opleiding bedrijfsbeheer, waarna je examen aflegt bij de Centrale Examencommissie van de Vlaamse of de Brusselse overheid.

Volg je een opleiding die leidt tot een beroep dat in jouw land door de overheid gereglementeerd (of "beschermd") is? Dan leg je, om je beroepsbekwaamheid aan te tonen, na het examen op onze school ook examen af bij de Centrale Examencommissie van de bevoegde overheid. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op erkende examens van verschillende overheden in Europa, zodat je de hoogste slaagkansen hebt. Wanneer je slaagt voor je examens, behaal je dus bovenop het diploma van onze onderwijsinstelling ook een erkend vestigingsattest of diploma van de in jouw land bevoegde overheid. Hiermee start je dan een eigen zaak in het land van keuze. In België kan dit mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt. Bestudeer dus altijd goed de regelgeving van het land waarin je aan de slag wil. Wij zorgen voor de gepaste oplossing om snel aan de slag te kunnen!

Sinds 1 januari 2018 zijn er in België geen beschermde beroepen meer binnen de meeste sectoren (enkel nog in de bouwsector). In Nederland was dit gelukkig al langer zo. Vanaf 1 september 2018 heb je dus het attest bedrijfsbeheer niet meer nodig en kan iedereen zonder het officiële attest een eigen zaak starten.

Uiteraard blijft het aantonen van je beroepskennis belangrijk. Het diploma van onze onderwijsinstelling wordt ten zeerste gewaardeerd door het bedrijfsleven. Afgestudeerde studenten aan onze school gaan onmiddellijk aan de slag als werknemer. Bovendien is het voor je eigen klanten belangrijk dat je je professionele vaardigheden aantoont.

Wil jij jouw kennis aantonen? Behaal dan een diploma van het Centrum Voor Avondonderwijs!