Waar en wanneer kan ik examens afleggen?

Ben je klaar met je opleiding en wil je examen afleggen? Dan neem je telefonisch contact op met het secretariaat op het nummer 03 292 33 33 om een afspraak te maken. Ook online kan je jouw examendatum vastleggen. Dit kan aan de hand van het
examenformulier hieronder. Snel en handig!

Het examen kan je zowel in onze campus Antwerpen, Gent als Hasselt afleggen. Dit kan iedere werkdag tussen 09u-18u in onze campus te Antwerpen. In onze campus Gent kan je terecht op maandag en donderdag tussen 10u-18u en op dinsdag en woensdag tussen 09u-17u. De campus Hasselt is geopend op maandag van 10u-18u en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09u -17u.
Hou er wel rekening mee dat de campussen Gent en Hasselt gesloten zijn tijdens de maanden juli en augustus.

Je dient er rekening mee te houden dat je een viertal uurtjes vrijhoudt voor je examen. Na een geslaagd examen bekom je steeds een erkend diploma.

Heb je een opleiding gevolgd die leidt tot een erkend beroep? Dan leg je het examen af bij de Federale Overheidsdienst Economie en Middenstand. Wanneer je slaagt voor het examen van de Centrale Examencommissie krijg je van deze overheidsinstantie een erkend diploma. Met dit diploma kan je je onmiddellijk als zelfstandig ondernemer vestigen via een erkend ondernemingsloket. Alle nodige inschrijvingsformulieren kan je bekomen via de school.

Heb je bv de opleiding apothekersassistent afgerond of een vak dat deel uitmaakt van je ASO of TSO opleiding? Dan leg je de examens af bij de Centrale Examencommissie voor onderwijs. Wanneer je slaagt voor je examen bij de middenjury haal je onmiddellijk jouw officiële diploma! Alle nodige inschrijvingsformulieren kan je bekomen via de school.

Voor meer informatie neem je contact op met het centrale secretariaat via de contactpagina of via het telefoonnummer 0032/3/292.33.38.

(dd/mm/yyyy)Je bericht of vraag.

 Schrijf je nu in Volg nog een proefles Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!