ERKEND DOOR DE VLAAMSE OVERHEID

Het Centrum Voor Avondonderwijs is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques en de KMO-portefeuille.

Het Centrum Voor Avondonderwijs voldoet aan de strenge kmop-norm, een door de Vlaamse Overheid vastgelegd aantal specifieke voorwaarden waaraan een erkende onderwijsinstelling moet voldoen om cursisten de mogelijkheid te geven om te betalen met opleidingscheques of de KMO-portefeuille. Deze voorwaarden opgelegd door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) zijn onder meer:

  • Activiteit
  • Ervaringsbewijs inzake de verleende diensten
  • Klantentevredenheid
  • Kennis van de kmo-portefeuille
  • Integriteit

Dankzij deze erkenning geniet je dus van een gedeeltelijke betaling van je inschrijvingsgeld door de Vlaamse Overheid. Mee dankzij deze erkenning heb je als student een kwalitatieve opleiding aan de scherpste prijs.

 opleidingscheques het Centrum Voor Avondonderwijs


wellness federatie

ERKEND DOOR DE WELLNESSFEDERATIE

De professionele opleidingen van het Centrum Voor Avondonderwijs zijn (inter)nationaal erkend. Wie bij ons les heeft gevolgd is zeker van zijn of haar toegang tot het beroep en kan zich probleemloos aansluiten bij de verschillende lokale beroepsverenigingen of brancheverenigingen. Op de site vind je bij elke cursus de beroepsverenigingen waar je je kan aansluiten na het volgende van je opleiding.

Alle opleidingen die het Centrum Voor Avondonderwijs organiseert, zijn erkend door de Wellnessfederatie. Dit is de beroepsvereniging van de wellness-sector die zetelt in de Hoge Raad van de KMO (de Federale overheidsdienst Economie en Middenstand van België). De Wellnessfederatie controleert de kwaliteit van de lessen, de docenten en de didactische materialen op regelmatige tijdstippen. Wie een diploma heeft behaald aan het Centrum Voor Avondonderwijs kan zich aansluiten bij deze beroepsvereniging en geniet zo van heel wat voordelen.

ISO 9001-2008 GECERTIFICEERD

het Centrum Voor Avondonderwijs is bovendien ISO 9001- 2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. De opleidingen, het didactisch materiaal en de studiebegeleiding voldoen aan de strengste eisen. De ISO 9001-2008 erkenning is een ijzersterke kwaliteitsgarantie. Dit kwaliteitslabel betekent dus dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en -procedures kunnen aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

ISO erkennin


IVBO-GEACCREDITEERD

Wie een opleiding heeft gevolgd bij het Centrum Voor Avondonderwijs, kan zich aansluiten bij de branchevereniging IVBO. Deze beroepsvereniging controleert de kwaliteit van de lessen, de docenten en de didactische materialen op regelmatige tijdstippen. Wie een diploma heeft behaald aan onze onderwijsinstelling, kan zich aansluiten bij deze beroepsvereniging en geniet zo heel wat van voordelen.

IVBO

CRKBO erkennin

INGESCHREVEN IN HET CRKBO

De Schoonheidsschool is in Nederland ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De school beschikt over de juiste certificatie en heeft de audit met een positief resultaat afgerond. Ook al onze docenten zijn geregistreerd in dit register. Zo ben je zeker van de kwaliteit van jouw opleiding.