MODERNE LEEROMGEVING

You live, you learn … De beauty- en professionele wereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Het Centrum voor Avondonderwijs is een kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor professionals. Zowel in de klas als online. De afgelopen maanden werd hard geïnvesteerd in een splinternieuwe online leeromgeving, eCampus, waarop oefeningen staan, extra lesmateriaal, filmpjes enz.

Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

Het Centrum voor Avondonderwijs zal blijvend investeren in nieuwe technologieën en trends in de markt, om jou ook online een optimale ervaring te blijven bieden. Zo kan je dus de klok rond genieten van studiehulp en advies.

e-campus inschrijving platfirm studenten

inschrijving platform e-campus

eCAMPUS: BIJKOMENDE ONDERSTEUNING TIJDENS JOUW STUDIE

Als student aan het Centrum voor Avondonderwijs krijg je toegang tot eCampus, onze digitale leeromgeving. Deze professionele website gebruik je om contact op te nemen met je docent en ter ondersteuning bij het instuderen van je thuiscursus. Je vindt hier extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties, beeldmateriaal …

De belangrijkste functies zijn de volgende:

  • Mijn agenda, waarin je ziet wanneer jouw lessen doorgaan.
  • Berichten, waarmee je contact kan opnemen met je docent door hem/haar een bericht te sturen. Je docent zal je hierop binnen de 48 uren antwoorden.
  • Documenten en links, waarin je docent allerlei documenten kan uploaden, als voorbeelden of illustraties bij je cursus.
  • Oefeningen, waarmee je de leerstof kan inoefenen, mét onmiddellijke feedback van wat je goed of fout doet.
  • Taken, waarmee jouw docent je een taak kan doorgeven, die je moet beantwoorden. Met te antwoorden op een taak kan je ook bijlages naar je docent versturen.
  • Media, waarop b.v. videomateriaal staat, als illustratie bij je cursus.

Kortom: dit leerplatform vormt een waardevolle aanvulling op de lessen in de klas en helpt je bij het instuderen en inoefenen van jouw leerstof en om in spoedtempo jouw diploma te behalen!

JOUW PERSOONLIJK STUDENTENPROFIEL

Als je geregistreerd bent op onze website, surf je met één klik naar jouw persoonlijke studentenprofiel. Hier kan je gemakkelijk je eigen gegevens aanpassen, of hoofdstukken downloaden van nieuwe cursussen waarin jij geïnteresseerd bent.

Heb je je al ingeschreven? Dan zie je in een handige agenda wanneer de lessen voor elk van je ingeschreven cursussen plaatsvinden. Je ziet er ook een lijstje met (eventuele) materialen die je nodig hebt. Het is ook op deze pagina dat er eventuele last-minute wijzigingen worden doorgegeven. De informatie die je hier ziet is altijd up-to-date. Superhandig dus!

persoonlijk leerplatform