Nieuws

Shutterstock 89174977

Dromen van zon en sneeuw

De zomervakantie is nog maar net ten einde of veel mensen zijn hun volgende uitstap al aan het plannen. Misschien heb je zelf nog een leuke citytrip of ontspannend weekendje weg op de agenda staan. Anders kijk je ongetwijfeld alvast uit naar een weekje in de sneeuw.

In reisbureaus kan je dan ook het hele jaar door over de koppen lopen. Reisagenten hebben een heel gevarieerd beroep en helpen mensen met de meest diverse voorkeuren op hun droombestemming te geraken.

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW organiseert binnenkort de boeiende opleiding reisagent. Wil je graag alles te weten komen over het binnenlands en buitenlands toerisme, de hotelwereld, reisverzekeringen en nog veel meer? Dankzij deze cursus groei jij op slechts enkele weken tijd uit tot een succesvolle reisagent en sta je jouw klanten bij met een onberispelijke service en kant en klaar advies op maat.

De opleiding duurt 5 weken. Eén keer per week volg je les op een vaste avond van 18u30 tot 21u30. Nadien leg je het examen af. Als je slaagt voor dit examen, ontvang je het diploma reisagent en kan je aan de slag als medewerker in een reisbureau. Daarnaast kan je ook starten als zelfstandig reisagent, maar dan moet je wel in het bezit zijn van het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!