Bedankt voor je interesse in deze cursus!

We hebben zonet de gratis proefles gestuurd naar je emailadres. Daarin vind je een link naar de pdf met een hoofdstuk van de gekozen opleiding. Na het downloaden van de pdf, kun je direct van start met het doornemen van een hoofdstuk uit de cursus. Wanneer je het hoofdstuk niet hebt ontvangen heb je mogelijk een foutief emailadres opgegeven of is de mail door je spamfilter tegengehouden. Kijk dan even in de map en klik de mail dan aan als veilig of probeer het later even opnieuw.

Wat is nu de volgende stap?

Wanneer je het hoofdstuk hebt gelezen en je voelt dat deze cursus voor jou ideaal is kan je je inschrijven via het inschrijvingsformulier op deze website.

Van zodra wij ook je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, ben je officieel ingeschreven. We sturen je op dat ogenblik een bevestigingsbrief via de post.

Nog vragen?

Indien je nog vragen hebt kan je steeds contact opnemen met het secretariaat of een langskomen voor een kennismaking. Je vindt ons in Antwerpen, Gent of Hasselt (telefoon +032/3/292.33.38)

[button link=”https://www.centrumvooravondonderwijs.be/inschrijven-opleidingen/” variation=”green”]Schrijf je nu in[/button]

[titled_box variation=”green” title=”Surf verder naar”]