teacherLabel

Yolande Bal

4.9 / 5
Yolande Bal is docente Aromatherapie en Herborist in het Centrum Voor Avondonderwijs. Ze studeerde af als scheikundige, maar volgde onmiddellijk heel wat bijscholingen over voeding, levensbeschouwingen, vegetarisme, ecologie...  Ze geeft deze kennis ook graag opnieuw door in heel wat opleidingen, en dit ondertussen reeds meer dan 30 jaar.  
Leergierig is de wetenschapster dus vast en zeker. 
Yolande baatte naast het vele lesgeven ook 9 jaar haar eigen natuurvoedingswinkel, kaasmakerij en herboristerie uit in Wachtebeke, en stichtte enkele afdelingen van ecologische en natuurgerichte vzw's. Ze werkte ook acht jaar voor Omega Pharma waar ze vooral de apothekers opleidde in de wereld van de Herboristerie en Aromatherapie. 
Naast haar klein- en groothandel in Etherische Oliën 'Pièce Unique', en de tientallen jaren ervaring als lesgeefster, leert deze doorwinterde docente nog steeds met zoveel enthousiasme en plezier aan studenten hoe planten en kruiden ondersteuning kunnen bieden in het dagelijkse leven. 
“Een gezond leven leiden op basis van natuurlijke producten is zo fantastisch!”, zegt ze.
Yolande Bal is docente Aromatherapie en Herborist in het Centrum Voor Avondonderwijs. Ze studeerde af als scheikundige, maar volgde onmiddellijk heel wat bijscholingen over voeding, levensbeschouwingen, veg
readMore

Yolande Bal givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0