teacherLabel

Tom Ector

4.3 / 5
“30 jaar geleden ben ik gestart als beroepsmilitair”, zo vertelt Tom Ector, onze docent Fitnessinstructeur. “Aanvankelijk als soldaat, later als helikopterpiloot, een kennis die ik later maar al te graag doorgaf als lesgever aan nieuwe rekruten”, zo vervolgt hij.
Maar daarnaast geeft Tom meer dan 15 jaar les als instructeur Aerobics en Coördinatietrainingen. Sinds 2010 is hij zich ook gaan toespitsen op Personal training en zo heeft hij zijn eigen zelfstandige zaak Bodyreset opgestart. In zijn opleiding Fitnessinstructeur krijg je daarenboven talloze tips die hijzelf ook geleerd heeft in de opleidingen Personal Coach, Afslankingsconsulent en Sportmassage. Laat je spierballen maar al rollen!
“30 jaar geleden ben ik gestart als beroepsmilitair”, zo vertelt Tom Ector, onze docent Fitnessinstructeur. “Aanvankelijk als soldaat, later als helikopterpiloot, een kennis die ik later maar al te graag doorgaf als lesgever aan nieuwe rekruten”, zo vervolgt hij.<
readMore

Tom Ector givesCourses

undefined

Fitnessinstructeur

homeLabel

study247

Volg je Fitness passie! Start als coach na je opleiding via Centrum voor Afstandsonderwijs

€ 269.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0