teacherLabel

Michel Nulens

4 / 5
Michels passie voor fotografie begon op de dag dat hij de werking van zijn camera begreep. Het 'klikte' dus echt! Toch is fotografie volgens hem veel meer dan enkel maar op een knopje duwen. Creativiteit en technische bagage zijn een absolute must om als professioneel fotograaf aan de slag te gaan. Die kennis verwierf Michel op de kunstacademie, waar hij zich gedurende twintig jaar in tekenen, schilderen en fotografie verdiepte. Je mag er dus zeker van zijn dat zijn werk steeds een artistieke toets bevat.
 
Het commercieel inzicht van Michel kwam boven drijven toen hij als zelfstandig fotograaf begon te werken. Ondertussen, vele jaren later, is hij de trotse eigenaar van A&M Studio's. Daar combineert hij zijn passie voor fotografie met zijn andere grote liefde: meteorologie. Michel is er dus in geslaagd om zijn passie om te zetten naar een zakelijk succes. De kennis die Michel doorheen de jaren als ondernemer en creatieveling heeft vergaard, deelt hij maar al te graag met anderen. 
Michels passie voor fotografie begon op de dag dat hij de werking van zijn camera begreep. Het 'klikte' dus echt! Toch is fotografie volgens hem veel meer dan enkel maar op een knopje duwen. Creativiteit en technische bagage zijn een absolute must om als professioneel fotogr
readMore

Michel Nulens givesCourses

undefined

Lightroom

Genk

nextStartingDate 24/05/2023

Schrijf je in voor de cursus Lightroom en start je eigen bedrijf.

€ 318.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Lightroom24/05/202321/06/202318:3021:30Genk
Lightroom05/09/202303/10/202318:3021:30Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0