teacherLabel

Matisse De Coussemaker

4.9 / 5
Wil je meer weten over koffie?
 
Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze professionele barista Matisse De Coussemaker werkt al meer dan 10 jaar als barista en werd 2e in de Belgian Barista Championships (2015) op 19-jarige leeftijd.
 
Zijn passie voor koffie is misschien een beetje uit de hand gelopen doorheen de jaren. Zo vertrok hij een volledig jaar naar Australië om daar meer ervaring op te doen in de koffie-industrie. Hij werkte daar bij verschillende prestigieuze koffiebars en branderijen.
 
Koffie zit dus zeker in zijn DNA.
 
Waarom dan lesgeven? 
 
Zoals hij het zelf zou zeggen:
"Coffee is meant to be shared with others!"
 
Verder houdt hij zich graag bezig met surfen, reizen, en graphic design.
Wil je meer weten over koffie?
 
Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze professionele barista Matisse De Coussemaker werkt al meer dan 10 jaar als barista en werd 2e in de Belgian Barista Championships (2015)
readMore

Matisse De Coussemaker givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0