teacherLabel

Kathleen Van Nuffel

4.6 / 5

Kathleen (Kat) Van Nuffel is een gepassioneerde Director Human Resources (HR) en Diversity & Inclusion (D&I) bij een internationaal advocatenkantoor. Zij is onderlegd in o.a. consultancy, coaching, organisatie-, loopbaan- en opleidingsontwikkeling en recrutering. Kat is zeer gedreven om haar kennis te delen, maar vooral om haar passie over te brengen op haar studenten. 

Het levensmotto van Kat is dat niets onmogelijk is als je het heel graag wil. Een voorbeeld daarvan is LDIA (Legal Diversity and Inclusion Alliance), een forum dat zij, samen met een collega, oprichtte in 2019 en focust op diversiteit, gelijkheid en inclusie op de werkvloer.

Kathleen (Kat) Van Nuffel is een gepassioneerde Director Human Resources (HR) en Diversity & Inclusion (D&I) bij een internationaal advocatenkantoor. Zij is onderlegd in o.a. consultancy, coaching, organisatie-, loopbaan- en opleidingsontwikkeling en recruterin

readMore

Kathleen Van Nuffel givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0